Welke persoonsgegevens worden er werkt en waarom?

Jouw persoonsgegevens worden verwerkt wanneer je gebruikmaakt van deze website of een (potentiele) klant bent en deze gegevens zelf verstrekt. Den Elzen Coaching verwerkt alleen persoonsgegevens die nodig zijn voor het uitvoeren van een overeenkomst of omdat het wettelijk verplicht is. Deze gegevens worden niet gepubliceerd, tenzij je daar uitdrukkelijke toestemming voor gegeven hebt.

Wanneer je een (contact)formulier invult
Wanneer je het contactformulier invult, wordt persoonsgegevens gebruikt om deze netjes af te kunnen handelen. Hiervoor wordt alleen de gegevens gebruikt die jij aan doorgeeft, onder andere NAW-gegevens, telefoonnummer, factuuradres, persoonlijke voorkeuren, en e-mailadres. Deze zijn nodig om je verzoek te kunnen afhandelen.

Wanneer je een (potentiele) klant bent
Wanneer je een klant bent  worden je NAW-gegevens, factuuradres, telefoonnummer, e-mailadres en betalingsgegevens gebruikt. Deze gegevens  zijn nodig om offertes en facturen op te sturen, betalingen te verwerken, contact te hebben en de administratie te doen.

Hoe worden de persoonsgegevens bewaard?
Den Elzen Coaching bewaart je persoonsgegevens niet langer dan de verplichte wettelijke termijn of, wanneer dit niet van toepassing is, niet langer dan noodzakelijk is dan voor het uitvoeren van de overeenkomst of verwerken van de vraag. De gegevens worden vervolgens gewist, tenzij er een wettelijke plicht is die langer bewaren vereist. De gegevens  worden in ieder geval niet langer dan 7 jaar na het sluiten van de overeenkomst bewaard.

Worden persoonsgegevens gedeeld met derder?
Den Elzen Coaching deelt je persoonsgegevens alleen met derden als het nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst, zoals het verwerken van betalingen via een bank of andere betaaldienstverlener.

Het gaat om de volgende partijen:

  • Zorgverzekeraar

Dit privacy statement is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden.

Cookies
Den Elzen Coaching probeert zo min mogelijk cookies op haar website te plaatsen. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone.

Er worden alleen functionele cookies gebruikt, die nodig zijn voor het functioneren van de website en bijvoorbeeld de website sneller te maken of te onthouden dat iemand is ingelogd op de website. De cookies worden geplaatst om de informatie die je invult in onze contactformulieren op te slaan zodat je die niet meteen kwijtraakt als je verkeerd klikt. Zonder deze cookies werkt de website niet goed. Er worden geen invasieve of tracking cookies gebruikt . Er zijn wel links naar andere websites op onze website, zoals YouTube en social media accounts. Hierbij wordt verwezen naar hun privacyverklaring mocht je op deze links klikken.

Deze website draait op WordPress, een CMS (content management systeem) dat is ontwikkeld door Automattic. Tijdens je bezoek maakt WordPress gebruik van een cookie om te controleren of cookies door je browser worden ondersteunt. Deze cookies worden niet gebruikt voor analyses en zijn puur functioneel. WordPress voldoet aan de richtlijnen uit de AVG (GDPR). Zie hiervoor ook op de algemene voorwaarden van Automattic.

Je kunt je ook afmelden voor cookies van alle websites door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat (Chrome, Internet Explorer, Firefox en Safari). Het is ook gemakkelijk om cookies en andere opgeslagen instellingen uit je browser te verwijderen.

Hoe worden de persoonsgegevens beveiligd?
Je kunt in het apart gepubliceerde beveiligingsbeleid lezen je privacy beschermend wordt. Deze is te vinden op: https://www.denelzencoaching.nl/privacy/

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens
Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens opgeslagen zijn, kun je altijd contact met opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:

  • uitleg en inzage krijgen over welke persoonsgegevens opgeslagen zijn en wat ermee gedaan wordt.
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat er geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen worden.

Wijzigingen in deze privacy verklaring
Het is niet ondenkbaar dat het privacybeleid in de toekomst wordt uitgebreid of gewijzigd. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn.
Als je vindt dat je niet op de juiste geholpen wordt, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactinformatie
Den Elzen Coaching

Tel: +31 (0)6 41 829 543
info@denelzencoaching.nl

Scroll naar top